DEEP on Tour: op bezoek bij Waterschap Limburg

Vorige week zijn we met de DEEP groep op bezoek geweest bij Waterschap Limburg om kennis te maken met het werk van de waterschappen. En vooral het belang van dit werk: we maakten een wandeling naar de rivier de Roer en hebben met eigen ogen gezien waar het vorig jaar zo misging tijdens het hoog water.

 
We kregen uitleg over de stuw hoge bat, keersluis zuid en vispassage ECI.  De ochtend stond in teken van de Centrale regiekamer, het informatieknooppunt en de roadmap informatievoorziening. Mooi om in de praktijk te zien welke rol data speelt bij in kaart brengen van informatie voor de waterschappers!
 

Bedankt Paul Steegemans en Arnout Arntz voor het organiseren van deze inspirerende dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *