Eindpresentaties opdrachtronde 1

Deelnemers van DEEP werken in tweetallen aan deze opdrachten, voor de deelnemende waterschappen. Het gaat om vraagstukken rondom de thema’s Beeldherkenning, Basis op orde, Sensoroptimalisatie, Peilbeheer, Waterzuivering/ Slib en Watersysteem.

Via opdrachten koppelen de DEEPers hun kennis over data-gedreven werken écht aan de praktijk van het waterschapswerk. Vandaag presenteerden ze, op het kantoor van onze partner Royal HaskoningDHV, de resultaten van de eerste opdrachtronde aan elkaar en alle andere betrokkenen; zo kunnen we leren van uitdagingen – en oplossingen- van andere waterschappen. Die verbinding én uitwisseling van kennis spelen een grote rol binnen DEEP.

Dank alle deelnemers voor jullie interessante presentaties!

De volgende waterschappen nemen deel aan DEEP: Waterschap Drents Overijsselse DeltaWetterskip FryslânWaterschap LimburgHoogheemraadschap van DelflandWaterschap Hunze en Aa’sHoogheemraadschap De Stichtse RijnlandenWaterschap Zuiderzeeland – Uw waterschapWaterschap Aa en MaasWaterschap Rijn en IJsselWaterschap De DommelWaterschap Brabantse DeltaWaterschap NoorderzijlvestHoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard
En AQUON organisatie voor wateronderzoek en advies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *