DEEP on Tour: op bezoek bij de waterzuivering

“Mooi om te zien dat waterschappen dezelfde ambities hebben omtrent datagericht werken. Maar voor iedereen is het nog een zoektocht, daarom is het goed om elkaar hierin op te zoeken. Het proces is net zo belangrijk als het uiteindelijke resultaat”
– Rick Kuijten, Business Consultant Informatievoorziening bij Waterschap De Dommel.

Tijdens de “DEEP on Tour dagen” gaan we op pad om de DEEPers kennis te laten maken met verschillende facetten van het waterschapswerk. Zo kunnen de DEEPers in de praktijk zien wat werken in de watersector inhoudt. We leggen ook de link tussen data-gedreven werken en het samen zoeken naar digitale oplossingen voor uitdagingen in het veld.

Gisteren waren we op bezoek bij Waterschap Brabantse Delta en Waterschap De Dommel. We bezochten een waterzuivering en gingen in gesprek met de zuiveringstechnologen. Rick heeft deze dag georganiseerd met Michiel Oliemans, oud-DEEPer en nu data scientist bij Brabanste Delta. Dank daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *