DEEP lichting 2 van start!

De groep van de tweede lichting van het DEEP programma is vol! Na een intensieve werving- en selectieperiode hebben we een mooie groep gevormd van 15 deelnemers. We gaan starten met 14 deelnemende organisaties: 13 waterschappen en 1 waterschapslab. Ook dit jaar bestaat de groep weer uit data scientists en data engineers en ook een combinatie van extern geworven DEEP’ers en interne waterschappers die aan DEEP gaan meedoen.

Op 2 september hebben we een fysieke kennismakingsdag gehad met de DEEP 2 groep. Naast kennis te hebben gemaakt met elkaar, hebben ze ook kennisgemaakt met de deelnemende waterschappen en de geformuleerde opdrachten per organisatie. In de middag voegden ook de DEEP 1 groep zich. Naast een spellencircuit gingen ze ook speeddaten, om elkaar op een informele manier te leren kennen.

Nadat de DEEP’ers vier weken fulltime opleiding hebben gehad, gaan ze vijf maanden aan de slag met deze opdrachten bij de verschillende waterschappen. In multidisciplenaire teams werken ze aan deze opdrachten. Na die vijf maanden volgt nog een periode van vijf maanden waarin ze aan nieuwe opdrachten gaan werken.

In de komende twee weken ronden we DEEP 1 af en starten we op 24 september met nieuwe energie aan de tweede lichting. We hebben er veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *